Hrvatski English Deutsch
 
EDUCA PLUS
 
 
 

3. izložba cjeloživotnog učenja i razvoja ljudskih potencijala

Poslovni dani B2B - 08. i 09.11.2005.

08.11. - 12.11.2005. 


PROMJENE, PROMJENE, PROMJENE

Vjerojatno najčešća riječ koju čujemo u posljednje vrijeme. Mijenja se sve, i to brzinom koja nam je neki put možda i neprihvatljiva, ali želimo li ostati u toku, ne preostaje nam drugo nego prihvatiti sve ono dobro što nam donose te promjene.

Na osnovni dviju dosadašnjih izložbi o poslovnom obrazovanju i razvoju ljudskih potencijala jasno je da se taj segment obrazovanja ne može i, što je najvažnije, ne smije odvajati u zasebnu cjelinu jer i prije poslovnog obrazovanja postoji obrazovanje, a i nakon poslovnog obrazovanja uvijek postoji mogućnost daljnjeg učenja.

Stoga će ovogodišnja EDUCA PLUS okupiti izlagače koji su specijalizirani za različite vrste obrazovanja, a novi naziv Izložba cjeloživotnog učenja omogućuje nastup sljedećim skupinama:

Stručno usavršavanje i obrazovanje
Poslijediplomski studij menadžmenta i poslovnog upravljanja, poslovne škole i poslovne akademije, otvorena učilišta i veleučilišta, tvrtke koje nude različite programe stručnog usavršavanja, specijalističkih znanja ili promjene zanimanja.

Posao i karijera
Konzultantske tvrtke koje poduzećima nude usluge savjetovanja o ljudskim potencijalima, zapošljavanju te procjeni potencijalnog kadra.

Programska rješenja
Portali za praćenje razvoja ljudskih potencijala, portali za e-learning.

U istom terminu održat će se i INFO - međunarodni sajam informacijske tehnologije i INTERLIBER - međunarodni sajam knjiga i učila.


www.zv.hr/sajmovi/index_hr.html

 
       
       
SEMINAR BRZOG ČITANJA KLUB AQUARIUS ZAGREB - rujan 2005.
SEMINAR BRZOG ČITANJA
KLUB AQUARIUS ZAGREB - rujan 2005.
Događanja u Petrinji - Rujan 2005. TURNIR PRIJATELJSTVA U TAEKWONDOU
Događanja u Petrinji - Rujan 2005.
TURNIR PRIJATELJSTVA U TAEKWONDOU
EDUCA PLUS 40. TJEDAN KAJKAVSKE KULTURE
EDUCA PLUS
40. TJEDAN KAJKAVSKE KULTURE
DUBROVNIK - događanja studeni 2005. Karlovac - gradski vodič za rujan 2005.
DUBROVNIK - događanja studeni 2005.
Karlovac - gradski vodič za rujan 2005.

 
Nove Internetske stranice Croatia Airlinesa U funkciji su nove internetske (web) stranice hrvatske zrakoplovne tvrtke Croatia Airlinesa. Najvažnija je mogućnost da putnik vrlo jednostavno i samostalno odabire i kreira uvjete putovanja u skladu s osobnim potrebama i mogućnostima.
 

 
Proširene toplice Sveti Martin Toplice Sveti Martin poznate su još od 1911. godine kad je otkrivena ljekovita voda temperature 33 do 34 Celzijeva stupnja.
 

 
Bebe lete besplatno Od 21.06. djeca do 2 godine starosti ne plaćaju zrakoplovnu kartu.
 


 
Letite za SAMO 76,54 € !!!!!!!!!! Iz Splita za Hannover i Berlin. Otputujte na vikend po iznimno povoljnoj cijeni!
 

 
Jordan i Sirija Provedite osam dana u razgledavanju Jordana i Sirije u periodu od 20.10. do 27.10.2005.
 

 
Grand hotel 4 opatijska cvijeta Wellness ponuda Grand hotela 4 opatijska cvijeta. Ponuda dvodnevnih, petodnevnih i sedmodnevnih programa.
 

=
Zagreb       3 °C Zadar       12 °C Split       12 °C Rijeka       8 °C Pula       8 °C Osijek       4 °C Dubrovnik       13 °C