Hrvatski English Deutsch
Croatica.net > Hosteli
   
  Pretraživanje hostela
  Naziv  
  Kategorija    
  Tip    
  Grad    
  Otok  
  Park prirode    
  Nacionalni park  
  Regija    
  Županija  

  Telefon     Televizor     Minibar
  Centralno grijanje     Klimatizirano     Lift
  Restoran     Caffe bar     Night club
  Garaža      Parkiralište     Pristup za invalide
  Otvoreni bazen     Casino     Sportski tereni
  Trim kabinet     Dijetni restoran     Bungalovi
  Privatna plaža     Sauna     Zatvoreni bazen
  Dozvoljeno za kućne ljubimce        
 
         
 
 
  Centralna Dalmacija   Centralna Hrvatska
Centralna Dalmacija
Na ušću Cetine nalazi se Omiš. Njegova okolica obiluje prirodnim atrakcijama. Južno od Omiša uzdiže se Biokovo, atraktivne plaže u njegovom podnožju rezultat su dodira planine i mora.
Centralna Hrvatska
Granice Središnje Hrvatske teku uz rijeke Savu, Dravu i Muru. Ovo je kontinentalno područje koje karakteriziraju nizine s brežuljcima na kojima se uzdižu srednjovjekovne utvrde, ovo je također područje sela okruženih vinogradima kao i dvoraca nekadašnjeg plemstva okruženih šumama. Konačno tu su i veliki gradovi poput Zagreba.
  Istočna Hrvatska   Istra
Istočna Hrvatska
Istočna Hrvatska nalazi se između Mađarske i Bosne i Hercegovine uz obale Dunava. Ovaj dio Hrvatske zove se Slavonija. Ovo je područje bilo naseljavano još u pretpovijesno doba, o čemu svjedoče ostaci neolitskog naselja Vučedola u blizini Vukovara. Među arheološkim nalazima posebno je interesantna posuda zvana Vučedolska golubica koja je 90-tih godina postala simbol grada Vukovara.
Istra
Prirodne ljepote Istre, najvećeg poluotoka na Jadranu, su brojne; planina Učka, Brijunsko otočje i Limski kanal posebno se ističu. S Učke se pruža nezaboravan pogled na krajolik Istre i na more, postoji tunel kroz planinu.
  Južna Dalmacija   Kvarner
Južna Dalmacija
Blizu ušća Neretve nalazi se Stonsko polje. Ovdje je mala starohrvatska crkva Svetog Mihaela koja označava početak kršćanstva tog područja. Njeni murali su jedini sačuvani primjerci ranog romaničkog slikarstva u Dalmaciji.
Kvarner
Kvarnerski zaljev proteže se s istočne strane Učke i putujući obalom od Pule prema Rijeci pruža se nezaboravan pogled na Učku koja se uzdiže iznad Rijeke i gradića Opatijske Rivijere.
  Planinska Hrvatska   Sjeverna Dalmacija
Planinska Hrvatska
Gorski Kotar i Lika dvije su regije koje povezuju kontinentalnu Hrvatsku s njezinim primorskim dijelom. Ovaj predio prepun je prirodnih ljepota, a ljudska se kultura povezala s krajolikom od čije ljepote zastaje dah.
Sjeverna Dalmacija
Istočnim padinama Velebita teku rijeke Zrmanja i njena pritoka Krupa. U zaleđu grada Biograda nalazi se Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, njegov sjeverozapadni dio je ornitološki rezervat. Nekad je na njegovim obalama stajala utvrda Vitezova Templara.

 
Nove Internetske stranice Croatia Airlinesa U funkciji su nove internetske (web) stranice hrvatske zrakoplovne tvrtke Croatia Airlinesa. Najvažnija je mogućnost da putnik vrlo jednostavno i samostalno odabire i kreira uvjete putovanja u skladu s osobnim potrebama i mogućnostima.
 

 
Proširene toplice Sveti Martin Toplice Sveti Martin poznate su još od 1911. godine kad je otkrivena ljekovita voda temperature 33 do 34 Celzijeva stupnja.
 

 
Bebe lete besplatno Od 21.06. djeca do 2 godine starosti ne plaćaju zrakoplovnu kartu.
 


 
Letite za SAMO 76,54 € !!!!!!!!!! Iz Splita za Hannover i Berlin. Otputujte na vikend po iznimno povoljnoj cijeni!
 

 
Jordan i Sirija Provedite osam dana u razgledavanju Jordana i Sirije u periodu od 20.10. do 27.10.2005.
 

 
Grand hotel 4 opatijska cvijeta Wellness ponuda Grand hotela 4 opatijska cvijeta. Ponuda dvodnevnih, petodnevnih i sedmodnevnih programa.
 

=
Zagreb       4 °C Zadar       12 °C Split       12 °C Rijeka       10 °C Pula       10 °C Osijek       6 °C Dubrovnik       14 °C