Hrvatski English Deutsch
 
Proširene toplice Sveti Martin
 
 
 
Toplice Sveti Martin poznate su još od 1911. godine kad je otkrivena ljekovita voda temperature 33 do 34 Celzijeva stupnja. Zajedničkim investicijama toplice su proširene i obogaćene novim sadržajima. Sagrađeni su novi bazeni sa zračnom i vodenom masažom, divljom rijekom i špiljom, a postojeći vanjski bezeni su natkriveni.

Sagrađeno je apartmansko naselje Regina sa 392 ležaja u 84 apartmana, maloprodajna prodavaonica, salon za uljepšavanje i pub Potkova. Investitori neće stati na ovome već imaju u planu sagraditi i hotel s četiri zvjezdice, još novih bazena, amfiteatar za 4000 gostiju i sportske terene pa će toplice zauzimati prostor od 200.000 četvornih metara.

Obogaćene mnogim novim objektima i sadržajima, ove toplice postale su najveće i najmodernije u Hrvatskoj pa će se tako i turistička sezona proširiti na cijelu godinu. Cijena cjelodnevne ulaznice je 45,00, a vikendom 55,00 kuna dok se djeca do sedam godina mogu kupati besplatno.
 
       
       

 
Nove Internetske stranice Croatia Airlinesa U funkciji su nove internetske (web) stranice hrvatske zrakoplovne tvrtke Croatia Airlinesa. Najvažnija je mogućnost da putnik vrlo jednostavno i samostalno odabire i kreira uvjete putovanja u skladu s osobnim potrebama i mogućnostima.
 

 
Proširene toplice Sveti Martin Toplice Sveti Martin poznate su još od 1911. godine kad je otkrivena ljekovita voda temperature 33 do 34 Celzijeva stupnja.
 

 
Bebe lete besplatno Od 21.06. djeca do 2 godine starosti ne plaćaju zrakoplovnu kartu.
 


 
Letite za SAMO 76,54 € !!!!!!!!!! Iz Splita za Hannover i Berlin. Otputujte na vikend po iznimno povoljnoj cijeni!
 

 
Jordan i Sirija Provedite osam dana u razgledavanju Jordana i Sirije u periodu od 20.10. do 27.10.2005.
 

 
Grand hotel 4 opatijska cvijeta Wellness ponuda Grand hotela 4 opatijska cvijeta. Ponuda dvodnevnih, petodnevnih i sedmodnevnih programa.
 

=
Zagreb       3 °C Zadar       12 °C Split       12 °C Rijeka       8 °C Pula       8 °C Osijek       4 °C Dubrovnik       13 °C