Hrvatski English Deutsch
 
Nove Internetske stranice Croatia Airlinesa
 
 
 

ZAGREB, 18. studenoga 2005. – U funkciji su nove internetske (web) stranice hrvatske zrakoplovne tvrtke Croatia Airlinesa. Na domeni www.croatiaairlines.hr ili www. croatiaairlines.com korisnici Interneta i potencijalni putnici mogu se koristiti funkcionalnim web stranicama Croatia Airlinesa zbog čijih su vizualnih, sadržajnih i strukturnih novosti putovanja zrakoplovom još ugodnija.

Najvažnija je novost fleksibilnost odabira željenog putovanja, odnosno mogućnost da putnik vrlo jednostavno i samostalno odabire i kreira uvjete putovanja u skladu s osobnim potrebama i mogućnostima. Fleksibilnost podržava nova usluga FlexPricer preko koje se tarife i razredi putovanja grupiraju u nove, putnicima lako pamtljive i cjenovno razumljive razrede. U skladu s tim osmišljeno je šest novih cjenovnih razreda, među kojima su četiri ekonomska – FlyPromo, FlyEasy, FlyOpti i FlyFlexi -- i dva poslovna razreda – FlyCorporate i FlyAdvance.

Novost je i usporedni prikaz svih raspoloživih cijena, što je još više povećalo razumljivost i transparentnost ponude. Jednostavnim odabirom dobiva se prikaz svih raspoloživih letova i svih raspoloživih tarifa na tim letovima, i to u razdoblju od tri dana prije do tri dana poslije traženog datuma. Putnik tako dobiva usporedbu cijena, počevši od najpovoljnijih do viših, te na temelju tih podataka samostalno može kreirati kombinaciju odlaznih i dolaznih letova, što je također novost u ponudi Croatia Airlinesa. Inače, uslugom FlexPricer može se pretraživati više od 6800 internetskih cijena u ponudi Croatia Airlinesa.

Kako bi se omogućila što jednostavnija i razumljivija uporaba stranica, primijenjena je 3 click rule navigacija, odnosno navigacija kojom se u tri klika (poteza) može doći do bilo kojeg dijela sadržaja, bez obzira na to gdje se korisnik trenutačno nalazi na stranicama.

U skladu s tehnološkim ciljevima, nove internetske stranice postavljene su na suvremenoj IT platformi koja, između ostaloga, omogućuje jednostavnu nadogradnju novim funkcionalnostima, skalabilnost i još niz tehnoloških prednosti.

Na novim internetskim stranicama Croatia Airlinesa nude se i posebne ponude zrakoplovnih karata za domaća i inozemna odredišta hrvatske zrakoplovne tvrtke, dodatne informacije o putovanju, mogućnost on line rezervacije hotela, sve informacije o Miles &More programu skupljanja milja i niz drugih informacija kojih će biti iz dana u dan sve više.

Uvođenjem novih internetskih stranica Croatia Airlines ispunio je i niz kompanijskih ciljeva kao što su jednostavno promjenjiv grafički dizajn (brže izmjene pripremljenog dizajna), praćenje većeg broja aktivnosti na webu (omogućava kasnije analize i prilagodbe stranica), povećana je brzina objave informacija i drugi.

Funkcionalnost internetskih stranica Croatia Airlinesa novitet je na ovom tržištu kao i u široj regiji, a hrvatska zrakoplovna tvrtka istodobno je i među prvim aviokompanijama u regiji koje su dosad primijenile ovakav program ponude za korisnike usluga.

CROATIA AIRLINES

 
       
       

 
Nove Internetske stranice Croatia Airlinesa U funkciji su nove internetske (web) stranice hrvatske zrakoplovne tvrtke Croatia Airlinesa. Najvažnija je mogućnost da putnik vrlo jednostavno i samostalno odabire i kreira uvjete putovanja u skladu s osobnim potrebama i mogućnostima.
 

 
Proširene toplice Sveti Martin Toplice Sveti Martin poznate su još od 1911. godine kad je otkrivena ljekovita voda temperature 33 do 34 Celzijeva stupnja.
 

 
Bebe lete besplatno Od 21.06. djeca do 2 godine starosti ne plaćaju zrakoplovnu kartu.
 


 
Letite za SAMO 76,54 € !!!!!!!!!! Iz Splita za Hannover i Berlin. Otputujte na vikend po iznimno povoljnoj cijeni!
 

 
Jordan i Sirija Provedite osam dana u razgledavanju Jordana i Sirije u periodu od 20.10. do 27.10.2005.
 

 
Grand hotel 4 opatijska cvijeta Wellness ponuda Grand hotela 4 opatijska cvijeta. Ponuda dvodnevnih, petodnevnih i sedmodnevnih programa.
 

=
Zagreb       3 °C Zadar       12 °C Split       12 °C Rijeka       8 °C Pula       8 °C Osijek       4 °C Dubrovnik       13 °C